10. uutiskirje

Lähetetty uutiskirjeen tilaajille ma 7.8.2023

Elokuinen tervehdys!

Kesä kääntyy hiljalleen kohti syksyä ja sadonkorjuuta. Elokuu alkaa useammalla hankkeen tapahtumalla. Nappaa ajankohdat jo kalenteriisi!

Seuraava hankkeen esittelytilaisuus pidetään jo tällä viikolla, torstaina 10.8. Lieksassa. Ilmoittautuneita on vain muutama, joten nyt äkkiä mukaan ja ilmoittautumaan, jotta saamme tilaisuuden pidettyä! Ilmoittautua voi huomiseen ti 8.8. asti.

Alla lisää tietoa hankkeen tapahtumista tälle kuulle.

PERUTTU: 3. esittelytilaisuus: CSA Puutarhatila Viherkettu 10.8.2023 klo 9-12 (tieto päivitetty 8.8.2023, uudesta mahdollisesta ajankohdasta ilmoitetaan erikseen)

Aika: torstai 10.8.2023 klo 9–12

Paikka: Yläviekintie 199, 81860 Lieksa

Ilmoittautuminen: https://bit.ly/Viherkettu (8.8.2023 mennessä)

Vihanneksista voimaa viljelyyn -hankkeen kolmas esittelytilaisuus järjestetään Lieksassa, Viekijärvellä puutarhatila Viherkettu CSA:n kumppanuusmaatalouden minitilalla. Paikalle saavutaan omin kyydein.

Puutarhatila Viherkettu CSA tuottaa avomaavihanneksia orgaanisesti ja perinteisin menetelmin, jatkojalostaa herkkutuotteita, järjestää matkailutapahtumia, elämyksiä ja koulutusta luonnonläheiseen elämäntapaan sekä edistää omavaraisuutta, kestävää kehitystä ja lähiruoka-ajattelua kaikessa toiminnassaan. Viherkettu on perustettu vuonna 2020 ja toimii nyt vasta toista viljelykauttaan. Viherkettu perustettiin tarjoamaan perustajilleen mahdollisuuden uusien puutarhatalouden oppien toteuttamiseen käytännössä.

Esittelytilaisuudessa pääsemme tutustumaan kumppanuusmaatalouteen eli CSA-toimintaan. Lisäksi pääsemme seuraamaan tilan valkosipulin nostoa ja tutustumaan valkosipulin kauppakunnostusmenetelmiin.

Esittelytilaisuuteen osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tarkemmat ohjeet päivän kulusta ajo-ohjeineen lähetetään ilmoittautuneille. Tilaisuus on maksuton ja kohdennettu hankkeen kohderyhmälle.

Lisätiedot:

Tanja Lamminsalo, projektiasiantuntija
Vihanneksista voimaa viljelyyn -hanke
+358 50 302 7446 // tanja.lamminsalo@riveria.fi

*****

TULOSSA

Hankkeen tilaisuus: Robotiikan mahdollisuudet vihannesviljelyssä

tiistaina 22.8. klo 13.00, Erikoistutkija Juha Backman, Luonnonvarakeskus.

Tarkemmat tiedot tilaisuudesta ja ilmoittautumisohjeet tulossa pian.

*****

Palautekysely Vihanneksista voimaa viljelyyn -hankkeen toiminnasta

Olemme luoneet palautekyselyn, johon kaipaamme vastauksia.

Toivomme, että jokainen, niin uutiskirjeen saaja, kuin johonkin järjestämiimme infoihin tai esittelytilaisuuksiin osallistunut, antaisi palautetta. Kyselyssä on kysymyksiä myös näihin uutiskirjeisiimme liittyen. Kyselyyn vastaaminen tapahtuu täysin anonyymisti. Kysely on avoinna aina elokuun loppuun, 31.8.2023 saakka.

Pääset vastaamaan kyselyyn tästä: https://forms.office.com/e/YX5QC75eqH- 

*****

Tarinallistamisen webinaari 9.8.2023 (viimeinen ilmoittautumispäivä tänään 7.8.)

Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset /ProAgria Itä-Suomen IHKU -hanke järjestää maksuttoman tarinallistamisen webinaarin.

Webinaarissa tarinallistaja Anne Kalliomäki kertoo, mitä tarinallistaminen on ja mitä hyötyä siitä on. Kuulet käytännön esimerkkejä tarinallistamisesta ja siitä, miten tarinaa voidaan hyödyntää sekä alueiden että yritysten toiminnassa. Lisäksi opit, miten voit aloittaa oman toimintasi tai palvelusi ydintarinan tunnistamisen Stooripuu-menetelmän avulla. Saat käyttöösi oman Stooripuun.

https://www.proagria.fi/tapahtumat/tarinnallistamisen-webinaari


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

error: Content is protected !!