Yhteystiedot

Kuva, koristeellinen
Kuva: Tanja Lamminsalo
Hankkeen toimijat:

Tanja Lamminsalo, projektiasiantuntija, Riveria 

050 302 7446 // tanja.lamminsalo@riveria.fi 

Susanne Heiska, erikoistutkija, LUKE 

029 532 3861 // susanne.heiska@luke.fi 

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä Riveria on pohjoiskarjalaisten kuntien omistama laatupalkittu monialainen koulutuksen järjestäjä. Olemme yksi Suomen suurimmista ja menestyneimmistä ammatillisen koulutuksen ja vapaan sivistystyön järjestäjistä.

Riverian perustehtävänä on valmentaa työelämään tulevaisuuden osaajia yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Ensisijaisesti huolehdimme osaavan työvoiman saannista Pohjois-Karjalassa ja työelämäyhteistyö onkin toimintamme vahva perusta.

Riverian verkkosivut – Riveria.fi

Vihanneksista voimaa viljelyyn -hankesivut – Riveria.fi


Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka toimii maa- ja metsätalousministeriön toimialalla. Tuotamme tietoon perustuvia ratkaisumalleja ja palveluita asiakkaillemme sekä lisäarvoa uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvalle kestävälle ja kilpailukykyiselle elinkeinotoiminnalle. Tuemme luonnonvaroihin ja luonnonvaratalouteen liittyvää yhteiskunnallista päätöksentekoa.

Luonnonvarakeskus Luke.fi

Vihanneksista voimaa viljelyyn -hankesivut – Luke.fi


ProAgria Itä-Suomi palvelee maatiloja ja maaseudun yrityksiä tuotannon, talouden ja johtamisen kysymyksissä Kainuun, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella. Olemme osana ProAgria-verkostoa ja asiakkaamme saavat käyttöön monipuolisen osaamisen. Olemme tiiviissä yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa maakunnallisesti ja myös yli maakuntarajojen. Osa asiantuntijoistamme on mukana huippuosaajina koko valtakunnan alueella.

ProAgrian verkkosivut – Proagria.fi

ProAgria Itä-Suomi – Proagria.fi

Vihanneksista voimaa viljelyyn -hankesivut – Proagria.fi

error: Content is protected !!