4. uutiskirje

Lähetetty uutiskirjeen tilaajille to 2.2.2023.

Helmikuinen tervehdys!

Vihanneksista voimaa viljelyyn -hankkeen verkkosivustot ovat aktivoituneet! Tallenna tästä osoite selaimeesi: https://vihannestieto.fi/

Sivusto päivittyy koko ajan ja se onkin tästä eteenpäin hankkeen ensisijainen viestintä- ja tietolähde. Sivuilta löytyy kaikki hankkeen tulevat tapahtumat ja ilmoittautumisohjeet sekä materiaalit jo pidetyistä tilaisuuksista. Lisäksi linkit some-sivustoillemme.  Olemme koonneet sivuille myös erillisen linkkipankin, jonne kootaan hyödyllistä vihanneksiin liittyvää tietoa käyttöönne. Kehitysehdotuksia sivustolle otetaan vastaan. Viestiä saa (ja on suotavaa) välittää eteenpäin.

Seuraava infomme on ensi viikolla:

Vihannestuotannon talous ja riskinhallinta 

Ke 8.2.2023 klo 14–16 

Ilmoittautuminen 5.2.2023 mennessä tästä linkistä.

Paikka: Metla-talo, 3 krs Yliopistokatu 6 B, Joensuu ja Teams

Tilaisuus järjestetään hybridinä ja esitys pidetään Teamsin välityksellä. Tilaisuuteen ja keskusteluihin on mahdollista osallistua myös yhteisesti videoneuvotteluhuoneessa Joensuussa.

Ohjelma

Mitäpä jos aloittaisin vihannestuotannon, miten se vaikuttaa tilani talouteen: kannattavuuteen, maksuvalmiuteen ja vakavaraisuuteen? Mallitilojen avulla käydään läpi miltä vihannestuotannon aloittaminen näyttää eurojen näkökulmasta ja millaisia taloudellisia riskejä siihen liittyy. 

Asiantuntija: Anu Koivisto, Luonnonvarakeskus 

*****

Muita hyödyllisiä tapahtumia, webinaareja ja tietolähteitä:

Kasvis- IPMWorks- ja Muru-hankkeiden järjestämä webinaarisarja alkaa (alla linkki kokonaisuuteen):

Kasvinsuojelua ja kannattavuutta kasvisten tuotantoon -webinaarisarja helmikuussa 2023

Vihannesten tuotanto avomaalla sisältää haasteita ja mahdollisuuksia. Kolmen webinaarin sarjassa pureudutaan kasvinsuojelun nykytilaan ja tulevaisuuden ratkaisuihin. Kolmannen webinaarin teemana on viljelyn talousasiat ja jaksaminen. Tule kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja ja vaihtamaan ajatuksia vihannesalan näkymistä. Webinaarit järjestetään Microsoft Teams -ohjelmalla ja niihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. 

Webinaari 1: Integroitu kasvinsuojelu nyt

To 2.2.2023 klo 13-15 Osallistu tästä.

Webinaari 2: Kasvinsuojelu tulevaisuudessa

To 9.2.2023 klo 13-15 Osallistu tästä.

Webinaari 3: Kannattava ja menestyvä vihannestuotanto

Ke 15.2.2023 klo 13-15 Osallistu tästä.

*****

Vihanneksista voimaa viljelyyn -hanke tiedottaa uutiskirjeessään hankkeen toiminnasta ja muista ajankohtaisista vihannesviljelyyn liittyvistä asioista sekä tapahtumista tai yhteistyökumppaneidemme tilaisuuksista. Uutiskirje lähetetään noin kerran kuussa.  


Posted

in

by

Tags:

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

error: Content is protected !!